vimentis group  Till The Sales Dojo (masterclass deltagare) BOKA ETT MÖTE

+46 707831199

FÅ EN KONKRET HANDLINGSPLAN OCH SEDAN VÄLJER DU SJÄLV FORTSÄTTNINGEN

Ett första möte innebär att vi ser över din situation från ett nuläge men framförallt vart du är påväg. När jag arbetar med mina klienter så är det oftast två utgångslägen jag ser. Antingen att ta sig över den första miljonen som företagare eller så är det företagare som är på en tillväxtresa och vill skala verksamheten. Min expertis är att "rulla igång och få rejäl fart" på försäljningen. Det är B2B försäljning som är mitt fokus och i mina processer arbetar jag både med säljstrategier men också den grundläggande marknadsföringen och automatiseringen av försäljningen som krävs för att du skall vinna tid och arbeta modernt och effektivt. Alla klienters resor är olika så det blir ingen "one size fits all" lösning utan i grunden är allt skräddarsytt. Därför arbetar jag också med ett begränsat antal klienter varje år. Inför ett möte med mig får du ett mail med ett antal frågor som hjälper mig att förbereda mig ännu mer och väl där så lovar jag att du lämnar med mer energi än när du loggade in :)

Redo för ett möte? Klicka på länken nedan och boka en tid som passar dig!

Referenskunder

Uppdragsgivare genom åren

Här är ett axplock av kunder/uppdragsgivre som jag arbetat med genom åren. Utöver dessa så är det tusentals småföretagare och entreprenörer varav många går att se på Linkedin

Sedan 2014 har jag anordnat 5st internationella events, talat på TEDx och arbetat med Google Digital Akademin. Jag har arbetat med 1000-tals företagare och byggt ett av Sveriges mest kända personliga varumärken inom försäljning.

(Samtliga bolag och organisationer har skrivit rekommendationer på Linkedin)

 • Arctic inkubator referens till Michel Laporte Godorn
 • Connect väst - referens till Michel Laporte Godorn
 • Google Digital akademi - referenskund till Michel Laporte Godorn
 • Wasa Kredit - referenskund till Michel Laporte Godorn
 • TEDx - Michel Laporte Godorn var talare 2020 för Malmö Tedtalks
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
 • IHM Business school - Michel Laporte Godorn var med i ledningsgruppen i 8år på internationell försäljning
#walktthetalk

över 160 rekommendationer

På Linkedin kan man enkelt se vem som är vem. Genom äkta rekommendationer från nöjda kunder och partners
En säljutbildning med Michel är en säljutbildning i världsklass
Zozo Hassan Prize award winning engineer


En säljutbildning med Michel är en säljutbildning i världsklass!

Ca. ett år efter att jag har gått Michel utbildning använder jag dagligen hans verktyg, praktiska exempel och processer i säljet. Jag har fått med mig en stabil grund att stå på en lång period framåt och när det blir dags för nästa steg i försäljning i vår verksamhet så kommer vi komma tillbaka till Vimentis och Michel.

Varmaste rekommendationerna!
Michel har under en längre tid varit en del av ledningsgruppen för utbildningen International Account Manager med fokus på utveckling av utbildningsinnehåll och upplägg för att motsvara branschens krav. Det har varit fantastiskt att samarbeta med Michel som delat med sig av sina erfarenheter och också varit aktiv vad gäller föreläsningar inom digitaliseringen inom säljrollen. Ett stort engagemang, en stor portion humor, utvecklingsfokus och att ligga i framkant vad gäller digitalisering är ledord som passar väl in! Ulrika Trägårdh, Utbildningschef IHM Business School
Ulrika Trägårdh Utbildningschef IHM Business School
Michel har under en längre tid varit en del av ledningsgruppen för utbildningen International Account Manager med fokus på utveckling av utbildningsinnehåll och upplägg för att motsvara branschens krav. Det har varit fantastiskt att samarbeta med Michel som delat med sig av sina erfarenheter och också varit aktiv vad gäller föreläsningar inom digitaliseringen inom säljrollen. Ett stort engagemang, en stor portion humor, utvecklingsfokus och att ligga i framkant vad gäller digitalisering är ledord som passar väl in!

Ulrika Trägårdh, Utbildningschef IHM Business School
Efter att ha återgått till företagande, efter en tuff period efter ett misslyckat partnerskap, skrämde mig lite för jag såg mig inte själv som säljare. Efter samtal med Michel insåg jag att jag såg på fel sätt vad en säljare är. MasterClass gav mig en tydlig handlingsplan med hög action att följa, och idag närmar jag mig mitt mål om 50% i uppdrag och 50% i föreningslivet. Så tacksam för nätverket och tänket med tydliga to-dos för att nå målen.
Dennis Lindström Dip. CSMP
Efter att ha återgått till företagande, efter en tuff period efter ett misslyckat partnerskap, skrämde mig lite för jag såg mig inte själv som säljare.

Efter samtal med Michel insåg jag att jag såg på fel sätt vad en säljare är.

MasterClass gav mig en tydlig handlingsplan med hög action att följa, och idag närmar jag mig mitt mål om 50% i uppdrag och 50% i föreningslivet.

Så tacksam för nätverket och tänket med tydliga to-dos för att nå målen.
Sara Thulesius Google Digitalakademi Michel var undervisare på Google Digitalakademins inkubator-program för kvinnliga entreprenörer hösten 2021. Michel undervisade entreprenörerna i sälj och erbjöd även 1-1 mentorskap efteråt. Michel är verkligen en utmärkt sälj-coach och föreläsare. Otrolig energi, han fick bokstavligen hela publiken att ställa sig upp på bord och stolar för att pitcha sina idéer på ett lekfullt vis. Jag rekommenderar Michel som föreläsare alla dagar i veckan - hög energi och massvis med matnyttiga strategier utlovas!
Sara Thulesius
Google Digitalakademi
Michel var undervisare på Google Digitalakademins inkubator-program för kvinnliga entreprenörer hösten 2021. Michel undervisade entreprenörerna i sälj och erbjöd även 1-1 mentorskap efteråt. Michel är verkligen en utmärkt sälj-coach och föreläsare. Otrolig energi, han fick bokstavligen hela publiken att ställa sig upp på bord och stolar för att pitcha sina idéer på ett lekfullt vis. Jag rekommenderar Michel som föreläsare alla dagar i veckan - hög energi och massvis med matnyttiga strategier utlovas!
siffrorna får tala

därför blir det bra

Jobbat med försäljning sedan 10års ålder. Byggt 8st företag och däremellan jobbat som SR, AM, KAM och Sales Director. Halva min karriär har jag levt på 100% provision. 2023 blev jag framröstad med 42% av rösterna till årets Linkedin profil

Idag är jag delägare i Vimentis Group och driver mitt egna företag Godorn Consulting

1,5 M 

Organisk reach på Linkedin

per år

+350 m

i fakturerat värde bland småföretagare som gått programmen

5

Internationella projekt

789

Möten bara under 2023

innan du väljer att

starta eget företag

Se den här filmen. Då vet du vad som väntar

Ingenting händer om inte du händer 2024

Boka ett möte med michel här